Mortir
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mortir

Kinyíltak Mortir Kapui

KezdőlapKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

Carlawn

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Carlawn

Carlawn

Hozzászólások száma : 34
Registration date : 2007. Nov. 10.

Carlawn Empty
TémanyitásTárgy: Carlawn   Carlawn Icon_minitimeSzomb. Nov. 10, 2007 12:50 am

*Köszöntelek, ki eme csodás hóbirodalomba betetted lábadat. Nézz körül bátran, s ha kíváncsi volnál történetére, olvassa bátran utána A Könyvben. De ha csendre vágysz, tégy sétát az erdő fái közt, hol ha most engem követsz, egy fiatal lánnyal találkozhatsz…
-A hó és jég birodalmában nehéz elképzelni szebbet, mint a csillogó jégcsapok a fák ágain, és a fák tövében összeállt puha, porhanyós hó…-*szólal meg halkan előtted, egy fa mögül mosolyogva előbukkanván. Hosszú, hófehér hajkoronája lágyan verdesi hátát, ahogy előlép eléd, szikrázóan kék tekintetét pedig rádemeli.*-A nevem Carlawn. Tarts velem, megmutatom neked az erdőt, és közben ha megengeded, jobban bemutatkoznék.*-invitál további sétára, és ha vele tartasz ő mesélni kezd.*- Ha már megszokod a hőmérsékletet, jobban észreveszed majd eme táj csodálatos varázsát, hidd el. Én csak tudom, hiszen itt születtem. Születésemnél fogva hercegnő volnék, de jobb szeretek itt kint barangolni, mint az anyám szoknyája mellett ülni. Kicsi korom óta édesapámmal sokat jártunk ki ide sétálni. Ő sokkal jobban szeret ilyenkor mesélni nekem, így tanított meg mindenre, amit ma tudok. De azért persze Anyácskát is szeretem. De ő keveset jár idekint… fájó emlékei vannak a múltból. Életem eddig eltelt 22 éve alatt tanultam történelmet, diplomáciát, szónoklatant, de a legjobban azt szeretem, amikor az apámmal kijövünk, és csak úgy beszélgetünk mindenféléről. Nincsenek testvéreim, így hogy szíve bánatát enyhítse, apám megtanított íjjal bánni, és gyakran birkózunk a nagy hóban…-*hangja elhalkul, és ekkor veheted csupán észre, hogy hol is vagy. Egy tisztáson, a fák közt, melyek ágairól, ahogyan fújja a szél a havat, milliónyi apró gyöngyként hullajtja eléd azokat. Carlawn haja, arca, hószín hosszú ruhája mind hópelyhekkel díszes lesz, és ő így nevet rád.*-Csak ez a szebb a jégcsapoknál és a porhanyós hó csillogó felszínénél…*
Vissza az elejére Go down
Elrond Úr
Admin
Elrond Úr

Hozzászólások száma : 83
Registration date : 2007. Nov. 07.

Carlawn Empty
TémanyitásTárgy: Re: Carlawn   Carlawn Icon_minitimeSzomb. Nov. 10, 2007 1:13 am

Hmmm de nehéz dolgom van, ma ez a második előtörténet, ami osztályzásra kerül..

Kicsit érdekes, ez inkább nem is előtörténet, inkább egy rövid bemutatkozás, vagy ilyesmi, de rendhagyó..

Kicsi hibák vannak benne..

Callusius királya mióta birkózik a lányával a hóban?Very Happy Ez kicsit hát nem valósághű, főleg ha azt vesszük figyelembe, hogy hogy nyomaszthatja a királyt a jelenlegi helyzet. De mindegy elnézzük..

Más bajom nagyon nincs vele, talán egy kicsit rövidke, valahogy folytatását bárnám mélyebben beszéljen, de igy is jó, bizonyítottad irói tehetségedet..Very Happy

Adok neked 70 Manat erre. Folytathatod a Karakterlapoddal, aztán elfoglalhatod a Trónt Callusiusban..
Vissza az elejére Go down
https://mortiros.hungarianforum.com

Carlawn
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Carlawn karakterlapja

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mortir :: Karakterek :: Előtörténetek-
Ugrás: