| Vélemények a világleírásról | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Elrond Úr Admin
Hozzászólások száma : 83 Location : Végtelen mennyiségű mana. Faja: Tündér Registration date : 2007. Nov. 07.
| Tárgy: Vélemények a világleírásról Szomb. Nov. 10, 2007 2:21 am | |
| Mit gondoltok milyen lett? Esetleg mi szúrta meg a szemeteket? | |
|
| |
Azlah Glorfindel
Hozzászólások száma : 63 Location : Mana: 273, Faj: Elf Registration date : 2007. Nov. 07.
| Tárgy: Re: Vélemények a világleírásról Szomb. Nov. 10, 2007 1:01 pm | |
| hát izé...nem is tudom hogy fejezzem ki magam...talán....Taníts mester! ISzonyatooosaaaan álllaaaat!!!!!!! | |
|
| |
Elrond Úr Admin
Hozzászólások száma : 83 Location : Végtelen mennyiségű mana. Faja: Tündér Registration date : 2007. Nov. 07.
| |
| |
Seraphim
Hozzászólások száma : 40 Age : 36 Location : Magmat Elf; mana: 255 Registration date : 2007. Nov. 11.
| Tárgy: hi Vas. Nov. 11, 2007 6:08 pm | |
| szoval, nekem vmien szinten bejon, de kerdes: itt csak magusok es boszik vannak? meg aztan csak tréneléssel lehet egyaltalan felljebjutni? Ez elegge erdekesnek tunik nekem. Es akkor egy varazslo mit szoljon, ha eppen 15 nyilvesszo mered ra? Szoval egy picit irrealis, hogy egy vilag csak magiabol alljon, es hogy ennyire megosztott legyen meg stb. Ha kell adhatok reszletesebb velemenyt.
A vliagleiras jo, de ha nem lehet itt harcos, akkor sztem alapbol veszett otlet - mielott ferreertik en ezen megallapitasaimat arra alapozom, hogy csak ket kasztot lattam valaszthatonak.
glhf | |
|
| |
Azlah Glorfindel
Hozzászólások száma : 63 Location : Mana: 273, Faj: Elf Registration date : 2007. Nov. 07.
| Tárgy: Re: Vélemények a világleírásról Vas. Nov. 11, 2007 6:19 pm | |
| Drága Seraphim barátom, először is üdv itt nálunk, Mortirban Nem, nem csak mágusok és boszorkák vannak, csak Elrond úgy gondolta, nem érdemes jobban taglalni hogy mit jelent a harcos/erdőjáró/vadász/íjász stb. Szerintem sem. MI az hogy mit szóljon? Nem szól semmit, akkor lelövik Csupán azért van a két varázslókaszt megjelölve, mert lesz mágiarendszer a játékban, így részletezni kell. Attól függetlenül te még lehetsz kovács, meg "bombaszakértő"
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 13, 2007 5:03 pm-kor. | |
|
| |
Azlah Glorfindel
| Tárgy: Re: Vélemények a világleírásról Vas. Nov. 11, 2007 6:21 pm | |
| sőt tőlem akár lovag is lehetsz | |
|
| |
Seraphim
Hozzászólások száma : 40 Age : 36 Location : Magmat Elf; mana: 255 Registration date : 2007. Nov. 11.
| Tárgy: Re: Vélemények a világleírásról Vas. Nov. 11, 2007 6:24 pm | |
| es ahoz is van kepzes ugy mint a varazsloknak, vagy alapbol indulhatok palakent? amugymeg: ha magiahasznalo akarnek lenni, akkor nem elegednek meg ezzel a ket "kaszt"tal. En mennek azonnal warlocknak:) de ez en vagyok^^ | |
|
| |
Azlah Glorfindel
| Tárgy: Re: Vélemények a világleírásról Vas. Nov. 11, 2007 6:28 pm | |
| Kezd az a benyomásom lennék, hogy te kemény World of Warcraftos vagy Igen kezdheted paladinként:D Biztosan lesz majd varázslóspecializáció, de most, még a mágiarendszer sincs még kidolgozva. A paladin pedig egyelőre pedig maradjon csak páncélos kalapáccsal harcolónak Addig is én a helyedben az előtörténetet, és a karakterlapot csinálnám | |
|
| |
Seraphim
| Tárgy: Re: Vélemények a világleírásról Vas. Nov. 11, 2007 6:37 pm | |
| hehe, elotori van, karilap meg mivel nem tudom pontosan behatarolni, hogy a pala magiahasznalo lesz-e avagy sem, igy kicsit nehez lenne kitolteni:) mert ha maradunk a kozepkori peldanal, ahonnan a legtobb fantasy veszi az otletet, a paladin eredetileg csak egy ketlabon jaro konzervdoboz, aki lehet, hogy lassan ut, de akkor nagyot:) amugy igen, wowos vagyok, meg L2s, meg TKs, meg amugyis szerepjatszom | |
|
| |
Azlah Glorfindel
| Tárgy: Re: Vélemények a világleírásról Vas. Nov. 11, 2007 6:40 pm | |
| A karilapot anélkül is ki lehet tölteni. HA pedig nem lesz mágiahasználó, azt a részt majd kitöltöd. Olyan dolgokat pluszba be lehet még írni hogy szemszín, hajszín, testalkat, jellem, átlag viselet, fegyverek... Jahh és a főöldal alján van egy Chatbox annak a jobb felső sarkában ott a belépés. Oda lépj be, majd ott megbeszéljük a dolgokat =) | |
|
| |
Ronshiro
Hozzászólások száma : 32 Age : 115 Location : Mana: 210. Faja: Magmatelf Registration date : 2007. Nov. 12.
| Tárgy: Re: Vélemények a világleírásról Kedd Nov. 13, 2007 4:54 pm | |
| A kereskedők leírása is jó lett! Azt szeretném kérdezni, hogy hozzájuk is el lehet majd jutni Játéktéren? Nem feltétlen most azonnal, hanem majd a későbbiekben. Mondjuk varázstárgyat csenni! | |
|
| |
Elrond Úr Admin
| Tárgy: Re: Vélemények a világleírásról Kedd Nov. 13, 2007 9:20 pm | |
| Bizonyosan el lehet majd jutni, később igen, lesz külön topickjuk a Világóceánon belül.
Ám először ajánlanám a figyelmébe mindenkinek a topickok célszerű használatának megismerését, arra való használatát, és nem önkéntes topic nyitásokat, mindenki tudta nélkül.. Vagy a világleírásban vessző hibák után kajtatni esetleg..
Ha ezek betarthatoak azt hiszem megérik az idú uj területeket, és uj arcokat megismerni.. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Vélemények a világleírásról | |
| |
|
| |
| Vélemények a világleírásról | |
|