Callusiusban születtem Sath a nevem szüleim gazdag nemesek vóltak,édesanyám születésemkór meghalt,édesapám pedig lovag vólt és azt szerette vólna ha a nyomdokába lépek.
Addíg tanítot fegyvert fórgatni meg etikátsan viselkedni hogy mire 12 éves lettem már nem is kellett vólna apródként kezdenem.13 éves koromra behívtak egy lovag mellé ,hogy majd én leszek az ő apródja és fegyver hordózója.Nagyon szigoru vólt ezért úgy tünt mintha egy ezer éve mellette szólgáltam vólna mire fegyverhordozó lettem nagyon kikészűltem.De a sok fáradozás meghozta gyüölcsét nagyon sok aranyat kaptam tőle a szolgálataimért és még a halálos ágyán adta oda pajzsát meg kardját,oda adott egy medaliontés azt mondta hogy majd egyszer az életemet fogja megmenteni.A halála után párnappal lovaggá ütöttek,örlültem neki de nem tudtam hogy mi vár rám utána.Egyszer csak arra ébreddtem hogy férre verték a harangokat meg ,hogy az örszemek azt kiáltozták ,hogy -Mindenki csatarendbe megtámadtak a nagy hegyi trollok.Amikor láttam ,hogy mennyire nagyok és rondák úgy éreztem ,hogy fölbegyökerezett a lábam ,közben a fejemben édesapám hanját hallottam és azt mondta-Gyermekem ha majd harcólsz egy csatában ne arra figyelj hogy csak csapjad az ellenfeled,mert a legjobb támadás a védekezés ha látod hogy az ellenfeled kfáradt akkór nár akár egy kis szúrással is elintézheted.Láttam hogy jön egy tröll felém és lecsap nagy buzgányával szerencsére nagyon buták és amennyire nagyok annyira lassuak lecsaptam a félkarját egy csapással de nem adta fel egy kis törp akit gyerek korom óta ismerek beledobta a trolnak hátába nagy baltáját ettöl nagyon lébénult és én pedig leszúrtam.Odamentem a legköezelebbi trollhoz aki nagyon gyors vólt és vólt páncélzata csak úgy aprította a harcosokat de ládtam ,hogy a tarkójánál megfogtam egy dárdát és egyenesen belehajítottam a fejébe erre a többi troll megtántorodott és elkezdtek lassan hátrálni.Mi nagy csatakiáltással rohantunk feléjük és lekaszaboltuk mindet.A csat során elvesztettem sok barátom és édesapámat.Az ünnepi vacsorán meg se szólaltam és nem is ettem semmit.De volt ott egy szép lány és ahogy megláttam beleszerettem és egyből jobb lett a hangulatom.Pár hónap múlva sikerült meghódítanom és egybekeltünk nagyon boldog vóltam , lett két gyermekünk és én is a fiaimat boldogan készítettem fel a lovagias életre.