| Csevegőrész | |
|
+10Kaareweth Ronshiro Yilarith Elradrien Quad Aralinth Carlawn Seraphim Azlah Glorfindel Sirion de Fallen Elrond Úr 14 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Elrond Úr Admin
Hozzászólások száma : 83 Location : Végtelen mennyiségű mana. Faja: Tündér Registration date : 2007. Nov. 07.
| |
| |
Sirion de Fallen
Hozzászólások száma : 10 Location : Faj: Ember; Mana: 110 Registration date : 2007. Nov. 09.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Pént. Nov. 09, 2007 2:13 pm | |
| Csá mindenkinek! Én vagyok az első!!!!!!!!!! | |
|
| |
Azlah Glorfindel
Hozzászólások száma : 63 Location : Mana: 273, Faj: Elf Registration date : 2007. Nov. 07.
| |
| |
Elrond Úr Admin
Hozzászólások száma : 83 Location : Végtelen mennyiségű mana. Faja: Tündér Registration date : 2007. Nov. 07.
| |
| |
Carlawn Vendég
| Tárgy: Re: Csevegőrész Pént. Nov. 09, 2007 11:14 pm | |
| Üdvözlök mindenkit! Nagyon tetszik ez a fantasy környezet, és remélem sok kellemes percet, órát fogok itt eltölteni...ha már egyszer megoldódik majd azon picinyke problémám, hogy regisztrálni nem enged:S De ugye valaki majd megcsinálja, hogy én is tudjak it ügyeskedni? Mármint játszani |
|
| |
Elrond Úr Admin
| Tárgy: Re: Csevegőrész Pént. Nov. 09, 2007 11:21 pm | |
| Kedves Vendég!
Sajnos új hiba keletkezett, amire nem találok gyógyírt, még egy ideig biztosan..:S
De majd elmúlik remélem. Minden egyes topickot szabaddá tettem, tehát mindenki tud játszani aki akar. Lehet előtörit irni, karakterlapot vezetni..
Persze, ezek megnyitásához engem keressetek fel..
Én is remélem sok időt maradsz közöttünk, és még sokan mások is. A világleírás elkészült, a Mágiarendszer is elfog de az már holnapi teeendőm..
Minden játékosnak sok jó perceket kívánok, legyen az akárki.
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 13, 2007 9:26 pm-kor. | |
|
| |
Sirion de Fallen
Hozzászólások száma : 10 Location : Faj: Ember; Mana: 110 Registration date : 2007. Nov. 09.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Szomb. Nov. 10, 2007 12:12 am | |
| Felőlem jöhet a 10. is Bevállaolm a 3. helyet is ! | |
|
| |
Elrond Úr Admin
| |
| |
Sirion de Fallen
| |
| |
Seraphim
Hozzászólások száma : 40 Age : 36 Location : Magmat Elf; mana: 255 Registration date : 2007. Nov. 11.
| Tárgy: szavazas Hétf. Nov. 12, 2007 1:52 pm | |
| megkernek mindenkit, aki ide eljut h ezt olvassa, hogy szavazzon a karilapomon, hisz tokeletesiteni akarom, hogy mindenkinek valami bazist adjak, milyen reszletesseggel is ki lehet tolteni píszláv es anarchiaXD | |
|
| |
Seraphim
Hozzászólások száma : 40 Age : 36 Location : Magmat Elf; mana: 255 Registration date : 2007. Nov. 11.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Hétf. Nov. 12, 2007 2:59 pm | |
| mert van az h csak en erek ra ilyenkor? unatkozom valaki jatszon mar veleeeeeem | |
|
| |
Azlah Glorfindel
Hozzászólások száma : 63 Location : Mana: 273, Faj: Elf Registration date : 2007. Nov. 07.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Hétf. Nov. 12, 2007 11:21 pm | |
| | |
|
| |
Carlawn
Hozzászólások száma : 34 Age : 39 Location : Mana: 151, Faj: jégelf Registration date : 2007. Nov. 10.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Hétf. Nov. 12, 2007 11:32 pm | |
| Azlah, kedves: gratula hozzá Ron: már alig várom, hogy ne egyedül kuksoljak a hó kellős közepén Holnap napközben ki ér rá játszani velem? | |
|
| |
Seraphim
| Tárgy: Re: Csevegőrész Kedd Nov. 13, 2007 1:17 am | |
| en raerek egy kis enyelgesreXD amugymeg Elrond, koszi h bekerult a fajleirasom, ha valakinke van eszrevetele, az szoljon, es megprobalom belepaszirozni, ha lehetsegesXD | |
|
| |
Seraphim
| Tárgy: Re: Csevegőrész Kedd Nov. 13, 2007 1:26 am | |
| ohh, majd elfelejtettem, hogy tetszenek a reagjaim? Sher | |
|
| |
Sirion de Fallen
| Tárgy: Re: Csevegőrész Kedd Nov. 13, 2007 2:27 pm | |
| Ugye a faj keveredés megengedett? Üdvözletem hölgyeim, én szívesen játszom bár kivel csak szóljatok lehetőleg hétvégére essen :D:D hol van a chat???? | |
|
| |
Aralinth
Hozzászólások száma : 37 Location : Jo Magmatelf, mijazamana?XD Registration date : 2007. Nov. 13.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Kedd Nov. 13, 2007 6:59 pm | |
| Minden nemű off az off hermafrodita lett?XD Sher | |
|
| |
Carlawn
Hozzászólások száma : 34 Age : 39 Location : Mana: 151, Faj: jégelf Registration date : 2007. Nov. 10.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Kedd Nov. 13, 2007 10:27 pm | |
| Ezen a fórumon kérek mindenkit, hogy tartsuk már be a játék szabályait! Jó az nekünk, ha megvonják a chatboxot, ha az admin dühös? Ugye, hogy nem. Részemről játszani szeretnék, ezért vagyok itt. Seraph, a fogadó jó ötlet volt, de én nem látom az admini beleegyező reagot sehol...De ez a ti dolgotok... Uff...beszéltem. | |
|
| |
Elrond Úr Admin
| Tárgy: Re: Csevegőrész Kedd Nov. 13, 2007 10:39 pm | |
| Keresek ügyesebb okosabb Admint magamnál, mivel én csak egy szélfuvatta bolond vagyok..
Akinek van ötlete hogy csinálhatnám meg azt hogy a friss reagok fentre kerüljenek szóljón.. Sirion neked ilyen alapú játékod van..
Igaz nem egyeztem bele, de ez manapság már nem számít.. A játékosoknak szabad..
A düös funkción már túl vagyok, már a Pokolban égek.. | |
|
| |
Azlah Glorfindel
| Tárgy: Re: Csevegőrész Szer. Nov. 14, 2007 12:00 am | |
| Én pedig azért égek a Pokolban, mert az oldalam kilyukasztotta a lelkiismeret furdalás, hogy cserbenhagytam egy barátot és elárultam őt. Cimboráim, tartsátok be velem együtt a szabályokat =(
A hozzászólást összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Nov. 14, 2007 7:39 pm-kor. | |
|
| |
Aralinth
Hozzászólások száma : 37 Location : Jo Magmatelf, mijazamana?XD Registration date : 2007. Nov. 13.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Szer. Nov. 14, 2007 12:55 am | |
| hat sorrika ha kellemetlenseget okoztam, de csak probalom felporgetni az esemenyeket, uis mar volt par ilyen forumos jatek, es azok mind kihaltak azert, mert nem volt eleg elet. En azon voltam jo szandekkal, hogy minel nagyobb kihasznalhato felulet legyen, es bar az en sajat beteg modomon, de jatszottam Igen, nincs ott a beleegyezo reag, de akkor teszem azt, nem volna szabad egyaltalan senkinek sem topikot nyitnia, es akkor plane nem lenne ilyen gond az enhozzam hasonlo buzgo kis oktaederekkel ha ezen mulik, akkor toroljek a topikot, es folytatjuk vagy ujrakezdjuk a belvaros topikban, csak eleddig nem talaltam mas helyet, ahova beirhatnam magam es Azlahot ugy, hogy nem zavar bele mas jatekaba, hogy most akkor ezt kinek is kuldte. sajnalom, de az unalom a tehetetlenseg erzese es a beteg es csavaros elme az sajnos kepes ilyenekre^^ ahogy cecil szokta mondani písz és láv mindenkinek Sher | |
|
| |
Azlah Glorfindel
| Tárgy: Re: Csevegőrész Szer. Nov. 14, 2007 6:22 pm | |
| Aralinth, keress fel Msn-en, szertnék veled beszélni. Fontos lenne. Éppen ez az egyik dolog amiről beszélnem kell veled. | |
|
| |
Seraphim
| Tárgy: Re: Csevegőrész Csüt. Nov. 15, 2007 12:26 am | |
| *sirogorcsben kitor, nagyokat kacag, es kozben nezi, ahogy a rozsaszin elefantok elrepulna gvatamala iranyaba* most kezdhetem elorol azomisz megolesetXD ejnye ejnye, bar igaz en szurtam el, de akkoris ejnye ejnyeXD
de azert az admini mosolyt azt köfi:) | |
|
| |
Aralinth
| Tárgy: Re: Csevegőrész Pént. Nov. 16, 2007 1:35 pm | |
| ok, ki rakott ram IPbannt ma delelottig? most merges vagyok | |
|
| |
Azlah Glorfindel
| Tárgy: Re: Csevegőrész Pént. Nov. 16, 2007 3:46 pm | |
| Elrond rakta rád. Nem ajánlom hogy mérges légy. *Saját tapasztalat* | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegőrész | |
| |
|
| |
| Csevegőrész | |
|