Mortir
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mortir

Kinyíltak Mortir Kapui

KezdőlapKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

Csevegőrész

Go down 
+10
Kaareweth
Ronshiro
Yilarith Elradrien
Quad
Aralinth
Carlawn
Seraphim
Azlah Glorfindel
Sirion de Fallen
Elrond Úr
14 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Quad

Quad

Hozzászólások száma : 21
Registration date : 2007. Nov. 10.

Csevegőrész - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegőrész   Csevegőrész - Page 2 Icon_minitimePént. Nov. 16, 2007 9:47 pm

Aki igényel kereskedelmi árút, az kérem üziben jelezze nekem
Vissza az elejére Go down
Elrond Úr
Admin
Elrond Úr

Hozzászólások száma : 83
Registration date : 2007. Nov. 07.

TémanyitásTárgy: Re: Csevegőrész   Csevegőrész - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Nov. 17, 2007 1:49 pm

Quad: Nagyon jók a leírásaid, KÖVETELEM hogy folytasd bontsd tovább a társadalmat..Very Happy Szóval még több ilyen varázstárgy kell.. A Főkapitány Mesélő vagy Admin lesz, te a Főkapitány helytes leszel:D Vagy Aslegia kormányzója, nem tudom neked melyik felel meg de MSN majd közölheted...

Én voltam Seraphim, ha nem tetszik igy jártál, de itt csak én lehetek mérges és csak rád....
https://mortiros.hungarianforum.com
Aralinth

Aralinth

Hozzászólások száma : 37
Registration date : 2007. Nov. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Csevegőrész   Csevegőrész - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Nov. 17, 2007 3:26 pm

Elrond Úr írta:
Én voltam Seraphim, ha nem tetszik igy jártál, de itt csak én lehetek mérges és csak rád....

basszus, a bocsanatkeres mar nemeleg neked, meg hogy torolve lettek az olyan reagjaim, es meg plusszba az utobbiakat mar nem is irom meg olyanra? Emelle csinaltam jo fajleirast es a magiarendszert is csinalom, sztem eleg kompenzaciot adtam tulbuzgosagomert, amit ugyis megoldottal(tatok)
Elrond Úr
Admin
Elrond Úr

TémanyitásTárgy: Re: Csevegőrész   Csevegőrész - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Nov. 17, 2007 5:26 pm

Aralinth írta:

Emelle csinaltam jo fajleirast es a magiarendszert is csinalom, sztem eleg kompenzaciot adtam tulbuzgosagomert, amit ugyis megoldottal(tatok)

Igen,

de ez nem úgy működik, hogy én csináltam valamit, és akkor nekem lehet ilyet. Nem volt annyira drasztikus, de akkor is zavaró, engem is zavart és másokat is.
Senkinek sem semmi olyat tenni, amit máshol sem lehet, legyen az Admin vagy akárki. És nem csak téged, Azlah is le van b**** ha nem úgy vagy azt csinálja amit kell..

Azlah Glorfindel

Azlah Glorfindel

Hozzászólások száma : 63

TémanyitásTárgy: Re: Csevegőrész   Csevegőrész - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Nov. 17, 2007 5:35 pm

Tudod Aralinth nekem semmi problémám nem volt a reagjaiddal, de egyet kell értenem Elronddal. Én is le vagyok cseszve ha elrontok valamit, és itt sem tehetsz olyat, amit máshol nem engednek....
https://mortiros.hungarianforum.com/index.htm
Seraphim

Seraphim

Hozzászólások száma : 40
Registration date : 2007. Nov. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Csevegőrész   Csevegőrész - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Nov. 17, 2007 5:42 pm

Azlah Glorfindel írta:
Tudod és itt sem tehetsz olyat, amit máshol nem engednek....

Hat nemtom. TKn lattam mar ugyanilyen stilusban, talan valamivel jobban leirt reagokat, es BePe(!!) mondta azt, hogy ha nem lennenek ilyen jok, AKKOR bannolna oket. E kulombseg, hogy ok azt a reszt is leirtak, amit en azomisznal kihagytam.

Na vita lezarva, elszurtam, sajnalom, es megprobalom jovatenni...
http://www.666.hell/hell
Elrond Úr
Admin
Elrond Úr

TémanyitásTárgy: Re: Csevegőrész   Csevegőrész - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Nov. 17, 2007 6:44 pm

Igen de még a játék elején vagyunk, először legyen meg az általános mérvű Ic szint, sima játékok aztán jöhet az extralitás, de ha jól érzed magad ennyire ebben a szerepben, akokor játsz igy tovább, megpróbálok csukott szemmel átlapozni..
Seraphim

Seraphim

TémanyitásTárgy: Re: Csevegőrész   Csevegőrész - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Nov. 17, 2007 7:29 pm

mar nemkell, amr alakitottam egy picit rajta, csak hogy ne kelljen kimaradnom az eletedbol Smile
Yilarith Elradrien

Yilarith Elradrien

Hozzászólások száma : 23
Registration date : 2007. Nov. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Csevegőrész   Csevegőrész - Page 2 Icon_minitimeHétf. Nov. 19, 2007 9:27 pm

Üdv mindenkinek!

Megérkeztem... Smile
Seraphim

Seraphim

TémanyitásTárgy: Re: Csevegőrész   Csevegőrész - Page 2 Icon_minitimeKedd Nov. 20, 2007 1:42 am

Kaareweth, Ronshiro, a reagjaitok egesz jok, de olyanokat irtok le, amik tulajdonkeppen ki sem vitelezhetoek. Ezt csak ugy megjegyzem h pl Kaar nem bukfencezhezt el Ron mellett ugy, hogy kedves kis Klantarsam ne reagalna le. A legegyszerubb reakcio erre a bukfenc menetet koveto penge, amelyet eleg betamastani, es te maris kette vagy vagva. Csak gondoltam szolok, mert lovagrendben en vagyok a pusztito, aki ket darab hosszukarddal nyomja:) lehet h rovid ideig birom, de addig egy egesz szakaszt lekaszabolok Smile

Yilarith, udv nallunk^^

ui: Ron, Kaar, ne csak a penget hasznaljatok, hanem a markolatot, a markolatvedot, a talpat a konyokot es a fejet is;) igaz h kek-zold leszel utanna, de inkabb, mint halott Smile
Ronshiro

Ronshiro

Hozzászólások száma : 32
Registration date : 2007. Nov. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Csevegőrész   Csevegőrész - Page 2 Icon_minitimeKedd Nov. 20, 2007 4:49 pm

Jajj, Seraph, minek bántanám nagyon szegényt?
Én élve akarom Very Happy
Amúgy hagy söpörje fel az ivót, tiszta kosz az egész! Laughing
Aralinth

Aralinth

TémanyitásTárgy: Re: Csevegőrész   Csevegőrész - Page 2 Icon_minitimeKedd Nov. 20, 2007 6:43 pm

Ronshiro írta:

Amúgy hagy söpörje fel az ivót, tiszta kosz az egész! Laughing

igazigaz, de akkoris gyáhXD
jovanna, soporje csak, de most meg tessek eszrevenni lol!
Ronshiro

Ronshiro

TémanyitásTárgy: Re: Csevegőrész   Csevegőrész - Page 2 Icon_minitimeKedd Nov. 20, 2007 7:25 pm

Észre vagy véve, ne parázz!
Olvass inkább! Wink
Seraphim

Seraphim

TémanyitásTárgy: Re: Csevegőrész   Csevegőrész - Page 2 Icon_minitimeKedd Nov. 20, 2007 8:52 pm

egy kis humor: MODERN FELVILAGOSITAS

> Informatikus apuka és gyereke beszélgetnek:
>
> - Apu hogyan kerültem én erre a világra?
> - Na jó fiam, erre a beszélgetésre előbb utóbb sort kellett keríteni, figyelj így történt:
> Apukád megismerte anyukádat egy chat-szobában, majd találkoztak egy cyber-kávézóban, és
> anyukád a WC-n letöltött pár adatot apukád USB kulcsáról. Amikor apukád befejezte a letöltést,
> észre vette, hogy ezt megelőzően egyetlen tűzfal sem lett feltelepítve. Ekkor már késő volt
> CANCEL, ESC gombok nyomkodására, mert a "Biztosan elkezdi a letöltést?" ablak leOK-ézása
> már a BEÁLLÍTÁSOK menüpont alatt ki lett pipálva. Anyukád antivírus programja régen volt
> frissítve ezért apukád "blaster-worm" vírusával nem tudott mit kezdeni. Ekkor megnyomtuk
> az "ENTER" billentyűt és kaptunk egy rendszerüzenetet ezzel a felirattal: "Letöltött adatok
> feldolgozása. Hátralévő idő: 9 hónap."
Aralinth

Aralinth

TémanyitásTárgy: Re: Csevegőrész   Csevegőrész - Page 2 Icon_minitimeSzer. Nov. 21, 2007 6:30 pm

Azlah Glorfindel írta:
Jó elég lesz a szövegelésből=)
Erre ott van a "Csevegő" tudjátok Wink

hadedikkXD
jovanna, itt folytatom, csak a te kedvedert Azi Smile
Azlah Glorfindel

Azlah Glorfindel

Hozzászólások száma : 63

TémanyitásTárgy: Re: Csevegőrész   Csevegőrész - Page 2 Icon_minitimeSzer. Nov. 21, 2007 7:14 pm

Heehhe Very Happy
Na azért Wink
https://mortiros.hungarianforum.com/index.htm
Aralinth

Aralinth

TémanyitásTárgy: Re: Csevegőrész   Csevegőrész - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Nov. 22, 2007 4:06 am

jo volt a mai buli, igaz h Quimby/QueenBee - csakazertisXD - buli elmaradt szamunkara, de lagalabb lathattuk Kaart kikeszulve, es Ron pulcsijat megaldva^^

Telleg Ron, megvan meg a "bibircsokod"?XD
Aralinth

Aralinth

TémanyitásTárgy: Re: Csevegőrész   Csevegőrész - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Nov. 22, 2007 1:46 pm

Quad

Quad

Hozzászólások száma : 21
Registration date : 2007. Nov. 10.

TémanyitásTárgy: Re: Csevegőrész   Csevegőrész - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Nov. 22, 2007 4:08 pm

Közkívánatra felkerült egy új varázstárgy a leírásokhoz. Remélem ez jobban tetszik annak, aki kérte Smile
Kaareweth

Kaareweth

Hozzászólások száma : 22

TémanyitásTárgy: Re: Csevegőrész   Csevegőrész - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Nov. 22, 2007 7:17 pm

Te hogy mondhatsz ilyet? Nem voltam kikészülve, épp csak kicsit kiadtam magamból minden bosszúságot. De harapjon rád a cápa te kis genya. Megyek hozzád és rád is nyomok egy adagot oksi? Ha már olyan jó buli volt engem úgy látni Mad
Ronshiro

Ronshiro

TémanyitásTárgy: Re: Csevegőrész   Csevegőrész - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Nov. 22, 2007 7:47 pm

Aralinth írta:
lathattuk Kaart kikeszulve, es Ron pulcsijat megaldva^^

Telleg Ron, megvan meg a "bibircsokod"?XD

Bizonyos forrásokból tudom Laughing hogy az este folyamán tobb vizet ittál meg, mint sört...
Nemtán megijedtél, hogy Kaare sorsára jutsz? Te kaptál volna a pulcsimért, ami egyébként kabát volt, szóval ahogy látom, valami így is bezavart, mert nem tiszta a kép! Razz
Jah, amúgy megkértem egy sarkvidékre tévedt karibi cápát, hogy neked is csináljon hasonló testi ékességet, csak épp jópár centivel lejjebb, mint nekem van...
Egyébként ne bántsd Kaare-t, mert csak! lol!
Sarahn

Sarahn

Hozzászólások száma : 26
Registration date : 2007. Nov. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Csevegőrész   Csevegőrész - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Nov. 22, 2007 11:50 pm

No akkor kérhetek egy bővebb beszálomót hamár megint lemaradtam drága egyetlen ikrem mókájáról? Mi áldottál te? És mennyire voltál kikészülve rossz kislány? Twisted Evil
http://www.takatanaka.freeblog.hu
Aralinth

Aralinth

TémanyitásTárgy: Re: Csevegőrész   Csevegőrész - Page 2 Icon_minitimePént. Nov. 23, 2007 2:46 am

Ron, igen ittam vizet, de azert, mert mast nem birtam inni, hogy ne hanyjak Razz
es nem, nem feltem, hgoy szegeny Kaar sorsara jutok, mert en annal hamarabb vukkozok Wink
Kaar; te hencegtel, es csak orultem h en lehetek az elsok kozott, akik latjak a rekordot megdolni Very Happy
es nem voltal kikeszulve??? Very Happy haaaaaat...XD ugye tudod, h nem a sajat folsodben mentel el onnan?XD

Sarahn, en nem fogok arulkodni, ki ki mondja el, amit tett. En spec bevagtam 6 sajtburgert, ittam 2 sort, egy palinkat es egy porto rumot, es inkabb vizet ittam utana Smile

apropo palinka, palinkas jonagyot mindenkinekXD

ui: Yilarith, Aralinthon nics ruha, csak pancel, azt meg vagdoshatod vagy tepkedheted, ameddig akarod Wink de azert koszi a valaszt Smile es a segitokeszseget
Kaareweth

Kaareweth

Hozzászólások száma : 22

TémanyitásTárgy: Re: Csevegőrész   Csevegőrész - Page 2 Icon_minitimePént. Nov. 23, 2007 11:50 am

Ember, ne piszkálj már. Így is épp elég rossz. Banyek, azelőtt utoljára szombaton aludtam egy óránál többet, alig ettem...szal na ez van. Megvolt utána a böjtje, de így is jó volt. Ron készített nekem kaját is, kár hogy nem csúszott le Smile
Aralinth

Aralinth

TémanyitásTárgy: Re: Csevegőrész   Csevegőrész - Page 2 Icon_minitimeHétf. Nov. 26, 2007 3:38 pm

sajnalom h nem irok egyik karimmal se, de nem hagynak. Addig jatszatok mashol mas idosikban Smile
glhf
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegőrész   Csevegőrész - Page 2 Icon_minitime

Csevegőrész
Vissza az elejére 
2 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mortir :: Minden nemű off :: Csevegőszoba-
Ugrás: