| Csevegőrész | |
|
+10Kaareweth Ronshiro Yilarith Elradrien Quad Aralinth Carlawn Seraphim Azlah Glorfindel Sirion de Fallen Elrond Úr 14 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Quad
Hozzászólások száma : 21 Location : Jég elf Mana: - Registration date : 2007. Nov. 10.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Pént. Nov. 16, 2007 9:47 pm | |
| Aki igényel kereskedelmi árút, az kérem üziben jelezze nekem | |
|
| |
Elrond Úr Admin
Hozzászólások száma : 83 Location : Végtelen mennyiségű mana. Faja: Tündér Registration date : 2007. Nov. 07.
| |
| |
Aralinth
Hozzászólások száma : 37 Location : Jo Magmatelf, mijazamana?XD Registration date : 2007. Nov. 13.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Szomb. Nov. 17, 2007 3:26 pm | |
| - Elrond Úr írta:
- Én voltam Seraphim, ha nem tetszik igy jártál, de itt csak én lehetek mérges és csak rád....
basszus, a bocsanatkeres mar nemeleg neked, meg hogy torolve lettek az olyan reagjaim, es meg plusszba az utobbiakat mar nem is irom meg olyanra? Emelle csinaltam jo fajleirast es a magiarendszert is csinalom, sztem eleg kompenzaciot adtam tulbuzgosagomert, amit ugyis megoldottal(tatok) | |
|
| |
Elrond Úr Admin
Hozzászólások száma : 83 Location : Végtelen mennyiségű mana. Faja: Tündér Registration date : 2007. Nov. 07.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Szomb. Nov. 17, 2007 5:26 pm | |
| - Aralinth írta:
Emelle csinaltam jo fajleirast es a magiarendszert is csinalom, sztem eleg kompenzaciot adtam tulbuzgosagomert, amit ugyis megoldottal(tatok) Igen,
de ez nem úgy működik, hogy én csináltam valamit, és akkor nekem lehet ilyet. Nem volt annyira drasztikus, de akkor is zavaró, engem is zavart és másokat is. Senkinek sem semmi olyat tenni, amit máshol sem lehet, legyen az Admin vagy akárki. És nem csak téged, Azlah is le van b**** ha nem úgy vagy azt csinálja amit kell..
| |
|
| |
Azlah Glorfindel
Hozzászólások száma : 63 Location : Mana: 273, Faj: Elf Registration date : 2007. Nov. 07.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Szomb. Nov. 17, 2007 5:35 pm | |
| Tudod Aralinth nekem semmi problémám nem volt a reagjaiddal, de egyet kell értenem Elronddal. Én is le vagyok cseszve ha elrontok valamit, és itt sem tehetsz olyat, amit máshol nem engednek.... | |
|
| |
Seraphim
Hozzászólások száma : 40 Age : 36 Location : Magmat Elf; mana: 255 Registration date : 2007. Nov. 11.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Szomb. Nov. 17, 2007 5:42 pm | |
| - Azlah Glorfindel írta:
- Tudod és itt sem tehetsz olyat, amit máshol nem engednek....
Hat nemtom. TKn lattam mar ugyanilyen stilusban, talan valamivel jobban leirt reagokat, es BePe(!!) mondta azt, hogy ha nem lennenek ilyen jok, AKKOR bannolna oket. E kulombseg, hogy ok azt a reszt is leirtak, amit en azomisznal kihagytam. Na vita lezarva, elszurtam, sajnalom, es megprobalom jovatenni... | |
|
| |
Elrond Úr Admin
| Tárgy: Re: Csevegőrész Szomb. Nov. 17, 2007 6:44 pm | |
| Igen de még a játék elején vagyunk, először legyen meg az általános mérvű Ic szint, sima játékok aztán jöhet az extralitás, de ha jól érzed magad ennyire ebben a szerepben, akokor játsz igy tovább, megpróbálok csukott szemmel átlapozni.. | |
|
| |
Seraphim
Hozzászólások száma : 40 Age : 36 Location : Magmat Elf; mana: 255 Registration date : 2007. Nov. 11.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Szomb. Nov. 17, 2007 7:29 pm | |
| mar nemkell, amr alakitottam egy picit rajta, csak hogy ne kelljen kimaradnom az eletedbol | |
|
| |
Yilarith Elradrien
Hozzászólások száma : 23 Location : Faj: elf; Mana: 172. Registration date : 2007. Nov. 19.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Hétf. Nov. 19, 2007 9:27 pm | |
| Üdv mindenkinek! Megérkeztem... | |
|
| |
Seraphim
| Tárgy: Re: Csevegőrész Kedd Nov. 20, 2007 1:42 am | |
| Kaareweth, Ronshiro, a reagjaitok egesz jok, de olyanokat irtok le, amik tulajdonkeppen ki sem vitelezhetoek. Ezt csak ugy megjegyzem h pl Kaar nem bukfencezhezt el Ron mellett ugy, hogy kedves kis Klantarsam ne reagalna le. A legegyszerubb reakcio erre a bukfenc menetet koveto penge, amelyet eleg betamastani, es te maris kette vagy vagva. Csak gondoltam szolok, mert lovagrendben en vagyok a pusztito, aki ket darab hosszukarddal nyomja:) lehet h rovid ideig birom, de addig egy egesz szakaszt lekaszabolok Yilarith, udv nallunk^^ ui: Ron, Kaar, ne csak a penget hasznaljatok, hanem a markolatot, a markolatvedot, a talpat a konyokot es a fejet is;) igaz h kek-zold leszel utanna, de inkabb, mint halott | |
|
| |
Ronshiro
Hozzászólások száma : 32 Age : 115 Location : Mana: 210. Faja: Magmatelf Registration date : 2007. Nov. 12.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Kedd Nov. 20, 2007 4:49 pm | |
| Jajj, Seraph, minek bántanám nagyon szegényt? Én élve akarom Amúgy hagy söpörje fel az ivót, tiszta kosz az egész! | |
|
| |
Aralinth
Hozzászólások száma : 37 Location : Jo Magmatelf, mijazamana?XD Registration date : 2007. Nov. 13.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Kedd Nov. 20, 2007 6:43 pm | |
| - Ronshiro írta:
Amúgy hagy söpörje fel az ivót, tiszta kosz az egész! igazigaz, de akkoris gyáhXD jovanna, soporje csak, de most meg tessek eszrevenni | |
|
| |
Ronshiro
Hozzászólások száma : 32 Age : 115 Location : Mana: 210. Faja: Magmatelf Registration date : 2007. Nov. 12.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Kedd Nov. 20, 2007 7:25 pm | |
| Észre vagy véve, ne parázz! Olvass inkább! | |
|
| |
Seraphim
| Tárgy: Re: Csevegőrész Kedd Nov. 20, 2007 8:52 pm | |
| egy kis humor: MODERN FELVILAGOSITAS
> Informatikus apuka és gyereke beszélgetnek: > > - Apu hogyan kerültem én erre a világra? > - Na jó fiam, erre a beszélgetésre előbb utóbb sort kellett keríteni, figyelj így történt: > Apukád megismerte anyukádat egy chat-szobában, majd találkoztak egy cyber-kávézóban, és > anyukád a WC-n letöltött pár adatot apukád USB kulcsáról. Amikor apukád befejezte a letöltést, > észre vette, hogy ezt megelőzően egyetlen tűzfal sem lett feltelepítve. Ekkor már késő volt > CANCEL, ESC gombok nyomkodására, mert a "Biztosan elkezdi a letöltést?" ablak leOK-ézása > már a BEÁLLÍTÁSOK menüpont alatt ki lett pipálva. Anyukád antivírus programja régen volt > frissítve ezért apukád "blaster-worm" vírusával nem tudott mit kezdeni. Ekkor megnyomtuk > az "ENTER" billentyűt és kaptunk egy rendszerüzenetet ezzel a felirattal: "Letöltött adatok > feldolgozása. Hátralévő idő: 9 hónap." | |
|
| |
Aralinth
| Tárgy: Re: Csevegőrész Szer. Nov. 21, 2007 6:30 pm | |
| - Azlah Glorfindel írta:
- Jó elég lesz a szövegelésből=)
Erre ott van a "Csevegő" tudjátok hadedikkXD jovanna, itt folytatom, csak a te kedvedert Azi | |
|
| |
Azlah Glorfindel
Hozzászólások száma : 63 Location : Mana: 273, Faj: Elf Registration date : 2007. Nov. 07.
| |
| |
Aralinth
| Tárgy: Re: Csevegőrész Csüt. Nov. 22, 2007 4:06 am | |
| jo volt a mai buli, igaz h Quimby/QueenBee - csakazertisXD - buli elmaradt szamunkara, de lagalabb lathattuk Kaart kikeszulve, es Ron pulcsijat megaldva^^
Telleg Ron, megvan meg a "bibircsokod"?XD | |
|
| |
Aralinth
| Tárgy: Re: Csevegőrész Csüt. Nov. 22, 2007 1:46 pm | |
| | |
|
| |
Quad
Hozzászólások száma : 21 Location : Jég elf Mana: - Registration date : 2007. Nov. 10.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Csüt. Nov. 22, 2007 4:08 pm | |
| Közkívánatra felkerült egy új varázstárgy a leírásokhoz. Remélem ez jobban tetszik annak, aki kérte | |
|
| |
Kaareweth
Hozzászólások száma : 22 Age : 38 Location : mana: 82+34+40+35+10=201 faj: magmat elf Registration date : 2007. Nov. 13.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Csüt. Nov. 22, 2007 7:17 pm | |
| Te hogy mondhatsz ilyet? Nem voltam kikészülve, épp csak kicsit kiadtam magamból minden bosszúságot. De harapjon rád a cápa te kis genya. Megyek hozzád és rád is nyomok egy adagot oksi? Ha már olyan jó buli volt engem úgy látni | |
|
| |
Ronshiro
| Tárgy: Re: Csevegőrész Csüt. Nov. 22, 2007 7:47 pm | |
| - Aralinth írta:
- lathattuk Kaart kikeszulve, es Ron pulcsijat megaldva^^
Telleg Ron, megvan meg a "bibircsokod"?XD Bizonyos forrásokból tudom hogy az este folyamán tobb vizet ittál meg, mint sört... Nemtán megijedtél, hogy Kaare sorsára jutsz? Te kaptál volna a pulcsimért, ami egyébként kabát volt, szóval ahogy látom, valami így is bezavart, mert nem tiszta a kép! Jah, amúgy megkértem egy sarkvidékre tévedt karibi cápát, hogy neked is csináljon hasonló testi ékességet, csak épp jópár centivel lejjebb, mint nekem van... Egyébként ne bántsd Kaare-t, mert csak! | |
|
| |
Sarahn
Hozzászólások száma : 26 Age : 38 Location : Mana: 199 Faja: jégelf Registration date : 2007. Nov. 14.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Csüt. Nov. 22, 2007 11:50 pm | |
| No akkor kérhetek egy bővebb beszálomót hamár megint lemaradtam drága egyetlen ikrem mókájáról? Mi áldottál te? És mennyire voltál kikészülve rossz kislány? | |
|
| |
Aralinth
| Tárgy: Re: Csevegőrész Pént. Nov. 23, 2007 2:46 am | |
| Ron, igen ittam vizet, de azert, mert mast nem birtam inni, hogy ne hanyjak es nem, nem feltem, hgoy szegeny Kaar sorsara jutok, mert en annal hamarabb vukkozok Kaar; te hencegtel, es csak orultem h en lehetek az elsok kozott, akik latjak a rekordot megdolni es nem voltal kikeszulve??? haaaaaat...XD ugye tudod, h nem a sajat folsodben mentel el onnan?XD Sarahn, en nem fogok arulkodni, ki ki mondja el, amit tett. En spec bevagtam 6 sajtburgert, ittam 2 sort, egy palinkat es egy porto rumot, es inkabb vizet ittam utana apropo palinka, palinkas jonagyot mindenkinekXD ui: Yilarith, Aralinthon nics ruha, csak pancel, azt meg vagdoshatod vagy tepkedheted, ameddig akarod de azert koszi a valaszt es a segitokeszseget | |
|
| |
Kaareweth
Hozzászólások száma : 22 Age : 38 Location : mana: 82+34+40+35+10=201 faj: magmat elf Registration date : 2007. Nov. 13.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Pént. Nov. 23, 2007 11:50 am | |
| Ember, ne piszkálj már. Így is épp elég rossz. Banyek, azelőtt utoljára szombaton aludtam egy óránál többet, alig ettem...szal na ez van. Megvolt utána a böjtje, de így is jó volt. Ron készített nekem kaját is, kár hogy nem csúszott le | |
|
| |
Aralinth
| Tárgy: Re: Csevegőrész Hétf. Nov. 26, 2007 3:38 pm | |
| sajnalom h nem irok egyik karimmal se, de nem hagynak. Addig jatszatok mashol mas idosikban glhf | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegőrész | |
| |
|
| |
| Csevegőrész | |
|