| Csevegőrész | |
|
+10Kaareweth Ronshiro Yilarith Elradrien Quad Aralinth Carlawn Seraphim Azlah Glorfindel Sirion de Fallen Elrond Úr 14 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Carlawn
Hozzászólások száma : 34 Age : 39 Location : Mana: 151, Faj: jégelf Registration date : 2007. Nov. 10.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Szer. Dec. 19, 2007 9:35 pm | |
| Sarahn, ez alap El is várom Azlah, eddig azt hittem, én vagyok a drágád Te...te...szoknyapecér Holnap megyek az idei utolsó karácsonyi ajándékbeszerző körútra Csak ne lennék ennyire megfázva | |
|
| |
Seraphim
Hozzászólások száma : 40 Age : 36 Location : Magmat Elf; mana: 255 Registration date : 2007. Nov. 11.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Vas. Dec. 23, 2007 1:13 am | |
| pontkapásról: nemhivatalosan ha jól emlékszem Elrond lemondott a játékról na minnyá nézem h hova kell írnom Aralinth-al | |
|
| |
Elrond Úr Admin
Hozzászólások száma : 83 Location : Végtelen mennyiségű mana. Faja: Tündér Registration date : 2007. Nov. 07.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Vas. Dec. 23, 2007 10:20 pm | |
| Seraph : Megint tévedtél, nem mondtam le a játékról, de súlyos gondjaim voltak amitől nem volt kedvem semmihez. De ezek megoldódnak és van 16 napom rátok:D Minden kezdődik előről..! De játékosok kellenek. Játékos hívjon játékost!
A skin váltás: Karácsonyi ajándék a játékosoknak, mivel megígértem anno, mikor indúlt a játék!
A skin január 15 - ig, a születésnapomig marad igy! | |
|
| |
Aralinth
Hozzászólások száma : 37 Location : Jo Magmatelf, mijazamana?XD Registration date : 2007. Nov. 13.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Hétf. Dec. 24, 2007 3:17 am | |
| akkor bocsi, én értelmeztem rosszul, amit írtál*restellés, bociszemek, stb^^* a skinn thx, boldog karácsonyt neked és mindenkinek - remélem nem az lesz a karácsonyi ajándék h mindenki regelhet új karit ^^ hát ha szegedi lennél, te is kaphatnál abból, amit haverom fog a szülinapjára - neki 18. lesz, ergó szivatás. Ha érdekel valakit le fogom írni elrond-bá engedélyével | |
|
| |
Elkor Rihn
Hozzászólások száma : 23 Location : Faj: Elf Mana: 152 Registration date : 2007. Nov. 29.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Pént. Dec. 28, 2007 8:02 pm | |
| Határozatlan ideig nem leszek, a gépem csődöt mondott, talán örökre, igy újat fogunk venni, azt nem tudom, hogy mikor lesz újra gépem, lehet, hogy már holnap, lehet, hogy hetek múlva, és lehet, hogy hónapok múlva. Azlah! Megirom a mágiákat, majd ha újból lesz gépem. | |
|
| |
Hiranneth
Hozzászólások száma : 16 Age : 43 Location : Faj elf Mana száma 69. Registration date : 2007. Nov. 17.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Hétf. Dec. 31, 2007 10:06 pm | |
| Sziasztok Boldog, Békés és sikerekben gazdag Új Esztendőt és jó egészséget kivánok nektek. Sikerült kiépíteni a mágia rendszert? Üdvözlettel Hiranneth | |
|
| |
Sarahn
Hozzászólások száma : 26 Age : 38 Location : Mana: 199 Faja: jégelf Registration date : 2007. Nov. 14.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Kedd Jan. 01, 2008 2:58 pm | |
| Boldog Karácsonyt utólag és Boldog Új Évet! Haha na aktivizáltam magam a jégelf bandában és nincsen semmi foganatja? Hogy lehet ez? | |
|
| |
Ronshiro
Hozzászólások száma : 32 Age : 115 Location : Mana: 210. Faja: Magmatelf Registration date : 2007. Nov. 12.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Kedd Jan. 01, 2008 6:01 pm | |
| Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok minden játszópajtásomnak! Lassan beaktivizálom magam, mert nem ártana felpörögni... | |
|
| |
Aralinth
Hozzászólások száma : 37 Location : Jo Magmatelf, mijazamana?XD Registration date : 2007. Nov. 13.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Szer. Jan. 02, 2008 4:03 am | |
| Azlaaaaaaaaah, írjámándikk, legalábbazújévetjólkezdjedXD és mielőtt Ron letámad: Azé nem írok Seraphimmal, mert Friz nagyon nem gamel, azt most NJKhoz minek vezesselek? | |
|
| |
Ronshiro
Hozzászólások száma : 32 Age : 115 Location : Mana: 210. Faja: Magmatelf Registration date : 2007. Nov. 12.
| |
| |
Aralinth
| Tárgy: Re: Csevegőrész Szer. Jan. 02, 2008 6:23 pm | |
| - Ronshiro írta:
Nyugi, úrnőm, most elvagyok egyelőre Kaareweth-tel IRL is? )))))))))))))))))))) | |
|
| |
Kaareweth
Hozzászólások száma : 22 Age : 38 Location : mana: 82+34+40+35+10=201 faj: magmat elf Registration date : 2007. Nov. 13.
| |
| |
Aralinth
| Tárgy: Re: Csevegőrész Csüt. Jan. 03, 2008 4:53 pm | |
| én nem indiszkrét vagyok, az sosem voltam, én csak egyszerűen bunkó vagoyk, mert vagyok egy olyan rézfaszú faszfőprofesszor istenség, hogy parancsolok a rézfaszú baglyoknak, és emiatt megtehetem, hogy bunkó vagoyk | |
|
| |
Ronshiro
| Tárgy: Re: Csevegőrész Szomb. Jan. 05, 2008 7:43 pm | |
| - Aralinth írta:
- én nem indiszkrét vagyok, az sosem voltam, én csak egyszerűen bunkó vagoyk, mert vagyok egy olyan rézfaszú faszfőprofesszor istenség, hogy parancsolok a rézfaszú baglyoknak, és emiatt megtehetem, hogy bunkó vagoyk
Hát, ami igaz, az igaz! Ebben a kommentben sok igazságot megosztottál velünk magadról. Persze vannak dolgok, amibe bele lehetne kötni (pl.: istenség) | |
|
| |
Azlah Glorfindel
Hozzászólások száma : 63 Location : Mana: 273, Faj: Elf Registration date : 2007. Nov. 07.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Vas. Jan. 20, 2008 5:30 pm | |
| | |
|
| |
Azlah Glorfindel
Hozzászólások száma : 63 Location : Mana: 273, Faj: Elf Registration date : 2007. Nov. 07.
| |
| |
Ronshiro
| Tárgy: Re: Csevegőrész Hétf. Jan. 21, 2008 2:04 pm | |
| - Azlah Glorfindel írta:
Újra itt vagyok köztetek (örülni álnok banda! ) Újra bekapcsolódok minden Mortir mókába, amiből eddig kimaradtam. Tudniillik rosszalkodott az internet.
Örülünk neked, "My master, Azlah, King of Santandria!" Elrondnak meg Boldog Születésnapot! (Tom, kissé megkésve, de tudjátok: Jobb későn... ) | |
|
| |
Seraphim
Hozzászólások száma : 40 Age : 36 Location : Magmat Elf; mana: 255 Registration date : 2007. Nov. 11.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Kedd Jan. 22, 2008 3:06 pm | |
| Azlah, örülünk, hogy visszatértél - protokol és álszent mosoly...mi mást várnánk tőle? Elrondnak tőlem is boldogot, sry hogy korábban nem írtam, dehát a műtőasztalról nehéz lett volna | |
|
| |
Carlawn
Hozzászólások száma : 34 Age : 39 Location : Mana: 151, Faj: jégelf Registration date : 2007. Nov. 10.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Kedd Jan. 22, 2008 6:43 pm | |
| Azlah, akkor itt is azt mondom, amit msn: jó, hogy újra itt vagy Seraph: de ugyi már gyógyulgatsz? Jégelf banda és Quad kapitány, sipirc játszani! | |
|
| |
Seraphim
| Tárgy: Re: Csevegőrész Szer. Jan. 23, 2008 1:14 am | |
| | |
|
| |
Sarahn
Hozzászólások száma : 26 Age : 38 Location : Mana: 199 Faja: jégelf Registration date : 2007. Nov. 14.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Szer. Jan. 23, 2008 10:29 pm | |
| Királynőm! Én a lusta tengerészre várok csupán! | |
|
| |
Llywellion
Hozzászólások száma : 10 Age : 37 Location : Mana: 182 Faj: Jégelf Registration date : 2007. Nov. 14.
| |
| |
Hiranneth
Hozzászólások száma : 16 Age : 43 Location : Faj elf Mana száma 69. Registration date : 2007. Nov. 17.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Vas. Feb. 03, 2008 4:05 pm | |
| Sziasztok Csak azt szeretném megkérdezni lehet -e már jelentkezni Santandriában mágiát tanulni? üdvözlettel Hiranneth | |
|
| |
Elkor Rihn
Hozzászólások száma : 23 Location : Faj: Elf Mana: 152 Registration date : 2007. Nov. 29.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Hétf. Feb. 04, 2008 9:39 pm | |
| | |
|
| |
Azlah Glorfindel
| Tárgy: Re: Csevegőrész Hétf. Feb. 04, 2008 9:48 pm | |
| Nos emberek...most sírhatnék...de sajnos nem sírok. Pedig jobb lenne ahelyett hogy most ezt írnám
Szomorú bejelentésem van: Mint páran..khmm...észrevehettétek, a játéknak...hogy is mondjam...vége. Az adminunk Dec. 26.-án járt itt utoljára. Bejelentette hogy törli az oldalt, s még az adminságot sem hajlandó átadni valakinek... Nincs mit csinálni.
Lehet...lehet hogy ez most eretnekségnek és árulásnak tekintenétek, de hmm...csupán a ti javatokat akarom. Hisz igaz, tudunk még játszani fórumon, de admin nélkül mire megyünk?
Ide tobhatnék most egy félmondatot, de nem tudok. Csattanó befejezést sem írok. Elkorral megláttuk ezt, s összerakott egy oldalt, mely...mely talán méltó Mortir folytatására. Igaz, teljesen más, de: aki szeretne, nyugodtan jöjjön.
Nos...befejeztem...várom, csendben várom, hogy ki dobja rám az első követ
Aki érdekelt az ügyben, az érjen el, MSN-en, vagy PM-ben | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegőrész | |
| |
|
| |
| Csevegőrész | |
|