| Csevegőrész | |
|
+10Kaareweth Ronshiro Yilarith Elradrien Quad Aralinth Carlawn Seraphim Azlah Glorfindel Sirion de Fallen Elrond Úr 14 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Quad
Hozzászólások száma : 21 Location : Jég elf Mana: - Registration date : 2007. Nov. 10.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Csüt. Nov. 29, 2007 2:10 pm | |
| Bogyókák!
Azért tudnám értékelni, hogyha írnátok is néhanapján pár sorocskát... | |
|
| |
Sarahn
Hozzászólások száma : 26 Age : 38 Location : Mana: 199 Faja: jégelf Registration date : 2007. Nov. 14.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Csüt. Nov. 29, 2007 3:54 pm | |
| Bogyókák! Ez horror kedves kapitány! Apropó írás...írtam és kérdezném, hogy hol folytatjuk? | |
|
| |
Kaareweth
Hozzászólások száma : 22 Age : 38 Location : mana: 82+34+40+35+10=201 faj: magmat elf Registration date : 2007. Nov. 13.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Pént. Nov. 30, 2007 12:07 pm | |
| Hogy írjon az ember, ha a csapatból valaki nem írhat? Beállt a játék...de én kezdtem újat a lávafolyó környékén, bár ez a jégelfeket vajmi kevéssé érinti Mellesleg ez a bogyóka szöveg grrrr... | |
|
| |
Elkor Rihn
Hozzászólások száma : 23 Location : Faj: Elf Mana: 152 Registration date : 2007. Nov. 29.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Szomb. Dec. 01, 2007 12:48 pm | |
| Quad! Hajózni szükséges, élni nem. Ismerem:D Kedves Elrond Úr! Mikor kezdhetném már a játékot? Úgy reagolnék már. | |
|
| |
Elrond Úr Admin
Hozzászólások száma : 83 Location : Végtelen mennyiségű mana. Faja: Tündér Registration date : 2007. Nov. 07.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Vas. Dec. 02, 2007 12:07 am | |
| | |
|
| |
Quad
Hozzászólások száma : 21 Location : Jég elf Mana: - Registration date : 2007. Nov. 10.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Vas. Dec. 02, 2007 9:10 pm | |
| - Sarahn írta:
- Bogyókák! Ez horror kedves kapitány!
Apropó írás...írtam és kérdezném, hogy hol folytatjuk? Egy röpke reag a Callusius Fővárosa -ba, aztán ha az internet is úgy akarja, a palota következik | |
|
| |
Seraphim
Hozzászólások száma : 40 Age : 36 Location : Magmat Elf; mana: 255 Registration date : 2007. Nov. 11.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Kedd Dec. 04, 2007 9:44 pm | |
| nos en nagyon sajnalom de autobaleset miatt korhazban voltam, kozben elba...romlott a vinyo, aztan diakit kellett csinaltatnom, es a netet is letiltottak "javitas" miatt. Szal faxa volt az elmúlt 2 hetem-.- Kaar, sorry, h nem irok, de egyszeruen nincs normalis ichlet. amiota lekorlatoztak a karit, sajnos olyannak erzem, mint amilyen a legtobb TKs kari. Roviden: semmiylen. Aralinth-al meg azert nem reagalok, mert o meg egy darabig nem fog megmoccanni az biztos - aki mar elt at harcilaz szeru allapotot az megerti:) - vagy nemtom, talan csak nem szeretek befejezni dolgokat. Jah igen, errol jut eszembe: a vinyoelbaszodas miatt az osszes kepem es fajlom elszallt, igy akinek megvannak az alapveto es elegge kezdetleges leirasok a magiahoz, azok folytathatjak, en kimerultem sok sikert mindenkinek, amin van ichlet, vagy realisan felkelhetek, akkor majd irok:) - az utobbirol kerem tessek tajekoztatni^^ Kaar, te meg akkor ird mar fol karimat, es kuldj mar neki uzit, hogy akkor hova jelentkezzek tudom imadni, amikor a juzerek nem olvasnak PM-eket-.- :PXD Alohahui | |
|
| |
Seraphim
Hozzászólások száma : 40 Age : 36 Location : Magmat Elf; mana: 255 Registration date : 2007. Nov. 11.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Kedd Dec. 04, 2007 9:59 pm | |
| jah es igen. Valahogy nekem nem jon be a sajat magiam, sott egyaltalan egyetlen magia sem nagyon akarodzik most bejonni, inkabb maradok attol fuggetlen. Jo egy varazslatot mar ellottem belefer^^ szal Friz: max konyvekbol tudod ujra megtanulni a varazslatokat, ez a kari inkabb hierarcha vagy valami hasonlo lesz:P:) ha megvalam az eszembe jut a mai napon, vagy amig nem irnak utanam, akkor azt ezen kettospont utan fogom megtenni:)
:::::::::: | |
|
| |
Azlah Glorfindel
Hozzászólások száma : 63 Location : Mana: 273, Faj: Elf Registration date : 2007. Nov. 07.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Szomb. Dec. 08, 2007 3:12 pm | |
| Huhh saajnálak Sher, igazán rossz lehet Neked Bár nem tudom, hogy akkor hogy lesz mágiánk...Bár hallottam, bizonyos forrásokból, hogy Elkor nagyon elkezdett aktívkodni mágia terén JAhh és még egy rossz hír: Karácsonyig egyáltalán NEM leszek gépközelben=( Sajnálom | |
|
| |
Seraphim
| |
| |
Hiranneth
Hozzászólások száma : 16 Age : 43 Location : Faj elf Mana száma 69. Registration date : 2007. Nov. 17.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Hétf. Dec. 10, 2007 9:59 pm | |
| Szia Seraphim Köszönöm a segitséget. már csak egyet kérdeznék Santandriában hol lehet otthon épiteni? Csak a fogadoban lehet szállást kérni. Kiváncsi vagyok vajon hol lehet Tuly Mester . Üdvözlettel hiranneth | |
|
| |
Hiranneth
Hozzászólások száma : 16 Age : 43 Location : Faj elf Mana száma 69. Registration date : 2007. Nov. 17.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Kedd Dec. 11, 2007 10:53 pm | |
| Sziasztok Szép estét és jó játékot kivánok mindenkinek. Nálunk esős , hideg idő van. Nálatok mi Újság? Hogy telt a napotok? | |
|
| |
Azlah Glorfindel
Hozzászólások száma : 63 Location : Mana: 273, Faj: Elf Registration date : 2007. Nov. 07.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Szer. Dec. 12, 2007 9:14 pm | |
| * sóhaj *
Édes drága, Hiranneth, honnan a fenéből szedted ezt a házépítős dolgot? Mert én a firlefrancos trollpotyadékra esküszöm hogy semmi ilyesmit nem mondtunk... házat nem kapsz, és nem is építesz. Ellenben pedig - jól bevált Thrilles szokás szerint - úgy írod a reagot a fővárosba, hogy a reag tetejére dobod azt hogy [Hiranneth háza]. Tully mester nem elérhető, mivel Christopher mesternél kell jelentkezni az iskolába, mellesleg pedig mivel a mágiarendszer nincs kidolgozva, magától értetődik hogy a mágiatanárok még nem tanítanak Ajánlanám, hogy elolvasd a világleírást, és a különböző leírásokat, mert még mindig nem értem, hogy a házépítést honnan szedted.... különben pedig, hajrá, gyerünk játszani! én épp egyedül maradtam a fogadóban
én voltam | |
|
| |
Hiranneth
| Tárgy: Re: Csevegőrész Szer. Dec. 12, 2007 9:31 pm | |
| Jó estét mindenkiek és jó szorakozást. | |
|
| |
Hiranneth
| Tárgy: Re: Csevegőrész Szer. Dec. 12, 2007 10:07 pm | |
| Glorfindel köszönöm az iformációt. Kérlek ne haragudj, ha valamit rosszúl csináltam ,de még új vagyok itt. | |
|
| |
Azlah Glorfindel
| Tárgy: Re: Csevegőrész Szer. Dec. 12, 2007 10:14 pm | |
| Ohh hát kérlek a nevem Azlah, és nem Glorfindel okés? Ajánlom figyelmedbe, hogy először olvasd el a fogadóban az előző játékot, és úgy írj, mivel Marfalit éppen a földön fekszik fejsebbel, én peddig kötözött lábbal ülök egy széken, egy földön heverő, ájult magmattal. Yilarith és Elkor most ment el. Így írj reagot=) | |
|
| |
Seraphim
| |
| |
Azlah Glorfindel
| Tárgy: Re: Csevegőrész Csüt. Dec. 13, 2007 11:35 am | |
| Seraphim drágám, jelenleg nekem el van törve az orrom, úgyhogy ne szójjá egy szót se:D De a törpilla koma a fogadóban már egy jó ideje nem mukkant meg. Különben már terveztem hogy Aralinthot elviszik a "dokik" | |
|
| |
Quad
| Tárgy: Re: Csevegőrész Csüt. Dec. 13, 2007 4:12 pm | |
| Azlah, csak egy halk megjegyzés: Nem lett volna egyszerűbb ideiglenesen lezárnod a varázslóiskolás topikokat? Mint modi, megteheted | |
|
| |
Aralinth
Hozzászólások száma : 37 Location : Jo Magmatelf, mijazamana?XD Registration date : 2007. Nov. 13.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Csüt. Dec. 13, 2007 4:50 pm | |
| hmm...nemtok csatiba lépni, tehát ne várjatok oda | |
|
| |
Azlah Glorfindel
| Tárgy: Re: Csevegőrész Csüt. Dec. 13, 2007 9:04 pm | |
| Hát Quad, nekem ez jobban tetszett:P | |
|
| |
Elkor Rihn
Hozzászólások száma : 23 Location : Faj: Elf Mana: 152 Registration date : 2007. Nov. 29.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Pént. Dec. 14, 2007 6:47 pm | |
| Hétfőig teljesen inaktiv leszek, mert a gépem csődöt mondott.
Sajnálom. | |
|
| |
Yilarith Elradrien
Hozzászólások száma : 23 Location : Faj: elf; Mana: 172. Registration date : 2007. Nov. 19.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Hétf. Dec. 17, 2007 12:13 pm | |
| Elrond úr: Nem tegnap kellett volna kapnunk az újab pontokat? | |
|
| |
Carlawn
Hozzászólások száma : 34 Age : 39 Location : Mana: 151, Faj: jégelf Registration date : 2007. Nov. 10.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Hétf. Dec. 17, 2007 6:54 pm | |
| Valóban: Valaki tudja miért nem kaptunk pontokat? Elrond bácsival mi van? Üdv az újaknak! Jégelf banda, aktivizálni magatokat, mert különben haragom utolér benneteket! | |
|
| |
Sarahn
Hozzászólások száma : 26 Age : 38 Location : Mana: 199 Faja: jégelf Registration date : 2007. Nov. 14.
| Tárgy: Re: Csevegőrész Szer. Dec. 19, 2007 6:41 pm | |
| Ne haragudjatok, de nagyon el voltam veszve a tanulnivalóim tengerében...igyekszem összekapni magam és még a héten regelek mindenképp | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegőrész | |
| |
|
| |
| Csevegőrész | |
|